Nakh Pe Girivar Leeno Dhaar, Kanhaiya Mero Vaaro
Bhajan in Hindi:
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैया मेरो बारो।
कन्हैया मेरो बारो,कन्हैया मेरो बारो ।।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैयाँ मेरो बारो।।
यूँ कहे यशोदा मैया, नेक ज़ोर लगाओ मेरे भैया।
अरी यह कैसे झेले भार, कन्हैया मेरो बारो।
कन्हैया मेरो बारो, कन्हैया मेरो बारो ।।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैया मेरो बारो।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैयाँ मेरो बारो।।
मेरे लाल की नरम कलाईआं, देखो मुड़ ना जावे भैया।
अरी गिरवर भार अपार, कन्हैया मेरो बारो।
कन्हैया मेरो बारो,कन्हैया मेरो बारो ।।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैयाँ मेरो बारो।।
जब कोप इंद्र ने कीनो, गोवेर्धन नख पे लीनो।
बादल बरस बरस गए हार, कन्हैया मेरो बारो।
कन्हैया मेरो बारो,कन्हैया मेरो बारो ।।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैयाँ मेरो बारो।।
यूँ कहे पूछरी वारो, लाठी को दियो सहारो।
अरे मन भज ले कृष्णा मुरार, कन्हैया मेरो बारो।
कन्हैया मेरो बारो,कन्हैया मेरो बारो ।।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैयाँ मेरो बारो।।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैया मेरो बारो।
कन्हैया मेरो बारो,कन्हैया मेरो बारो ।।
नख पर गिरिवर लीनो धार, कन्हैयाँ मेरो बारो।।
Bhajan in English:
Nakh Pe Girivar Leeno Dhaar।
Kanhaiya Mero Vaaro।
Kanhaiya Mero Vaaro Kanhaiya Mero Vaaro।
Yu Kahe Yashoda Maiya , Sab Jor Lagao Bhaiya।
Are Ye Kaise Jhele Bhaar Kanhaiya Mero Vaaro।
Nakh Pe Girivar Leeno Dhaar Kanhaiya Mero Vaaro।
Mere Laal Ki Naram Kalaiya Dekho Mud Na Jaye Bhaiya।
Are Girivar Ko Bhaar Apaar Kanhaiya Mero Vaaro।
Nakh Pe Girivar Leeno Dhaar Kanhaiya Mero Vaaro।
Jab Kop Indra Ne Keenho Govardhan Nakh Pe Leeno।
Badal Baras Baras Gaye Haar Kanhaiya Mero Vaaro।
Nakh Pe Girivar Leeno Dhaar Kanhaiya Mero Vaaro।
Yu Kahe Poochhari Vaaro Lathiya Ko Diyo Saharo।
Are Man Bhajle Krishna Murar Kanhaiya Mero Vaaro।
Nakh Pe Girivar Leeno Dhaar, Kanhaiya Mero Vaaro।
Suggested Read: Krishna Bhajan